Bed Invest

KOLMASOSA ELÄMÄSTÄ VUOTEESSA!

Bed Invest on huonekalujen, lähinnä erilaisten patjojen ja sänkyjen, vähittäiskauppa. Palvelemme Teitä liikkeessämme to-pe klo. 12-17 ja lauantaisin klo. 12-15.

Palvelut

Bed Invest on auki asiakkaille to-pe klo. 12-17 ja lauantaisin klo. 12-15. Myyjämme neuvoo mikä vuode, tai tuote sopii juuri Teille. Allergikot ja selkäsairauksista kärsivät voivat saada tietoa sopivista tuotteista. Tulkaa tutustumaan! Voitte myös sopia mahdollisesta kotiinkuljetuksesta lähialueelle

Galleria

Onko sinulla kuva, jonka haluat julkaista? Lähetä se meille osoitteeseen bedinvest@gmail.com

Bed Invest

Bed Invest tarjoaa asiakkaan kukkarolle sopivia laadukkaita vuodevaihtoehtoja. Saatte rauhassa kokeilemalla todeta mikä vuode on juuri Teille sopiva.

Valitse oikea sänky

Mitä eroa sänkyjen jousituksessa on?

Bonelli on klassinen kierrejousitus. Se koostuu tiimalasin muotoisista kuvioista, jotka syntyvät, kun  poikittain kulkevat kierteet kohtaavat. Kierre alkaa ja päättyy suureen ympyrään, jolla on kapea vyötärö. Tähän jousitukseen käytetään tavallisesti paksua lankaa. Se saa alustan tuntumaan tukevalta. Bonelli-jousitusta käytetään usein myös muiden jousitusten alla. Monet huonekaluvalmistajat käyttävät sitä sänkyjen, sohvien ja nojatuolien pohjajousituksena.

LFK tiheä jousitus (Lightweight), mukailee paremmin vartaloa, kuin bonelli. Avointen päätyjensä, ohuemman langan ja useampien jousien ansiosta LFK on elastisempi ja joustavampi kuin bonelli. Myös LFK, kuten bonellikin on tehty kierteistä. LFK:ta käytetään yleensä sängyissä, sekä alustassa että yläpuolella. LFK on Pocket-joustinjärjestelmän (pussijousitus) edeltäjä.

Pocket spring on uusi innovaatio yritettäessä saavuttaa paras mahdollinen unen laatu. Yksittäiset joustimet on pakattu kulutusta kestäviin kangaspusseihin. Tällä tavalla saadaan yksilöllinen jousitus, joka mukautuu vartalon paineeseen joustavasti ja tuntuu mukavalta. Pocket-jousitusta on monenlaista, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy ominaisuuksiltaan juuri sellainen, jota hän hakee.

Pocket -joustinjärjestelmä jaetaan vyöhykkeisiin joustavuuden mukaan. Tavallisesti patja jaetaan kolmeen -, tai viiteen eri vyöhykkeeseen. On olemassa myös multivyöhykepocket -järjestelmä. Bed Invest tarjoaa perusjoustinjärjestelmää sekä viiteen vyöhykkeeseen jakautuvaa järjestelmää.

Sänky, jossa on paljon eri vyöhykkeitä, ei välttämätta ole paras sänky juuri sinulle, mutta vartaloa mukaileva sänky takaa melkein aina paremman unen. Mitä enemmän vyöhykkeitä sängyssä on sitä paremmin se mukailee vartaloasi, siksi yhä useammat vuodevalmistajat ovat jakaneet ylimmän jousituksen vyöhykkeisiin. Joustinjärjestelmä on sopeutettu vartalon anatomian mukaan ja antaa siten tukea eri tavoin eri kohtiin koko patjan pituudelta. Näin patja auttaa sinua nukkumaan ergonomisesti oikeassa asennossa.

5-vyöhykepatja – näissä patjoissa lantion ja vyötärön alue on samaa vyöhykettä ja jousitettu samalla tavoin ja reisien ja polvien alue on oma vyöhykkeensä. Tämä patja sopii hyvin henkilölle, jolla on hieman leveämpi vyötärö ja lantio.

Perusjoustinjärjestelmä ilman vyöhykkeitä – tässä sängyssä jousitus tukee vartaloa yhtä paljon, tasaisesti joka kohdasta. Koska myös näissä sängyissä on pocket -järjestelmä (pussijousitus) lähimpänä vartaloa, niissä on hyvä joustavuus.

Sänkymme

Valikoimassa on Hilding Andersin eri mallistoja, kuten upeat Eden -vuoteet. Liikkeessä myytävät Aina -vuoteet ovat myös olleet suosittuja.

Ympäristöystävällisyys ja hygienia ovat liikkeen erityisalaa. Bed Invest myy hygieniapatjoja ja tyynyjä, jotka ovat Järven AB:n valmistamia. Järven AB on eräs Skandinavian suurimmista yrityksistä, joka valmistaa huonekaluja ja hygieniapatjoja sairaalakäyttöön. 

Hygieniapatjat ja tyynyt sopivat hyvin myös allergisille lapsille. Tulevaisuudessa ikääntyvät ihmiset elävät yhä kauemmin kotonaan ja tällöin he tarvitsevat asumisensa tueksi sopivia huonekaluja, kuten Bed Investissäkin myytäviä korkeampia sänkyjä ja helposti puhdistettavia hygieniapatjoja. Bed Invest myy myös muita tuotteita, jotka sopivat ikääntyvien ja esim. tukielinsairauksista kärsivien asumisen helpottamiseen.

AINA on uusi, viskoelastisesta materiaalista ja vaahtomuovista Suomessa valmistettu vaihtoehto perinteisille joustinrakenteisille patjoille. AINA-mallistosta löydät kaiken tarpeellisen. Patjan perinteisiin vuoteisiin, runkopatjan, jenkkisängyn, säätösängyn ja sijauspatjan. AINA tuntuu hyvältä ja sopii useimmille vartalotyypeille. AINA mallistossa on vaihtoehto tosi jämäkästä patjasta pitävälle ja myötäilevämpi vaihtoehto kevyemmille nukkujille. AINA on siksi aina sopiva!

Uudessa Eden mallistossamme on kolme tuoteperhettä: moneen tarpeeseen mukautuva Eden 3, tasokas Eden 6 ja yleellisen muhkea Eden 9. Tutustu mallistoomme ja löydä oma Edenisi. Hyvin nukutun yön jälkeen heräät parempaan päivään. Juuri siksi sanommekin : ”Eden – Hyviin öihin, parempiin päiviin”.

Tavallisesti ajatellaan runkopatjaa / joustinpatjasänkyä, kun puhutaan sängyistä. Se koostuu joustinpatjasta, jossa on yksi, tai kaksi jousistoa, bonellijousitus tai LFK -jousitus. Joustinpatjan ympärillä on kehys vakauttamassa patjaa. Joustinpatjan päällä on ohuempi petauspatja. Sänky voidaan panna sänkykehykseen, jossa on jalat ja päädyt, tai se voi seistä omilla jaloillaan. Voisi sanoa, että runkopatja on joustinpatja, jolla on jalat. Runkopatjaa suosittelemme heille, jotka haluavat melko jämäkän sängyn. Runkopatja voi olla lattiasta n. 25 cm korkeudessa, kun se on omilla jaloillaan.

Jousitetut taskut lisäävät vakautta ja antavat parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Tähän sänkyyn on tehty useampia kerroksia korkealaatuisia jousituksia, tämän johdosta kehosi paino jakautuu tasaisesti sängylle. Ylimääräiset kerrokset pussijousitusta erottavat tämän sängyn tavallisesta runkopatjasta, tai säätösängystä.
Kontinentalsänky antaa sinulle tunteen, kuin nukkuisit ylellisessä hotellissa. Sänky on paksu ja materiaali tuntuu pehmeältä. Tunnet olevasi kuin kuninkaallinen vuoteessasi.
Kontinentalsänky voi seistä omilla jaloillaan n. 15 cm korkeudella lattiasta, tai se voidaan panna syvempään sänkykehykseen.

Säätösänky on kytketty moottorijärjestelmään. Sängyn pääpuoli ja myös puoli, jolla jalat lepäävät, voidaan nostaa ja laskea kaukosäätimen avulla.
Jos luet paljon vuoteessa, tai katsot TV:tä sängyssä, tällainen sänky on varmasti mieleesi. Tässä sängyssä voit myös ottaa mukavat päivänokoset, tai muuten vain hieman levätä puoli-istuvassa asennossa.
Jos sinulla on joskus selkäsärkyä, voit myös helpottaa sitä säätämällä sängyn korkeutta. Jos joudut olemaan vuoteenomana pidempiä aikoja, on hyvä myös verenkierrolle, että voit muuttaa makuuasentoa. Se estää kipeytymiä ja jäsenten jäykistymistä.

Materiaali näissä vartaloa mukailevissa malleissa on erityisesti sellaisille, jotka kärsivät fibromyalgiasta, reumatismista, lihaskivuista ja hartia- ja niskasäryistä. Patja on pehmeä juuri siellä missä pitääkin ja mukautuu vartalosi painon mukaan. Lantio saa vakaan ja hyvän tuen ja hartiat painuvat hieman syvemmälle patjaan. Selkäranka on oikeassa asennossa ja lihakset rentoutuvat. Monet kärsivät erilaisista lihaskivuista ja tarvitsevat siksi tällaisen vartaloa mukailevan vuoteen, joka on pehmeä heti sänkyyn mentäessä ja silloin, kun sängyssä käännetään kylkeä. Tähän tarkoitukseen Hilding Anders on valmistanut Aina-sängyt.
Maatessasi vartaloa mukailevassa vuoteessasi et tunne vartalosi painoa ollenkaan. Sinulla on tunne kuin leijuisit pilvellä.

Aina med snabbt formbart visco material.

Troligen den bästa formbara sängen på marknaden. Nu till kampanjpris från Bed Invest.