Eden johdattaa parhaisiin uniin  

Eden-mallistomme on määrätietoisen työmme tulosta. Se on mallisto, joka suunniteltu Suomessa pohjoismaisia perinteitä kunnioittaen.

Uudistuneessa mallistossamme on useita tuoteperheitä: edullinen ja toimiva Eden 1, moneen tarpeeseen mukautuva Eden 3, tinkimättömän laadukas Eden 6, moderneja viskomateroaaleja oivallisesti hyödyntävä Eden 7 ja ylellinen Eden 9. 

Värin voit valita mieltymyksesi mukaan jopa neljästä eri värisävystä. Oikea sijauspatja, jalat ja pääty viimeistelevät vuoteesi juuri sinun mieleiseksesi. Tutustu laajan mallistoomme ja löydä oma Edenisi! Suomessa tehty, pohjoismaisia perinteitä kunnioittaen

Valmistamme vuoteemme asiakkaitamme ja ympäristöä kunnioittaen. Tuotanto tapahtuu Suomessa, Pohjanmaan rannikolla Närpiössä. Tuotannon hiilijalanjälkeä pyrimme pienentämään mm. käyttämällä ainoastaan vihreää sähköä. Käytettävät materiaalit ovat huolellisesti valittuja, testattuja ja turvallisia. Useimmissa Eden-malliston tuotteissa on myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus sekä Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.


Näin valitset patjakokonaisuuden

Patjan valinta kannattaa tehdä harkiten ja hätiköimättä. Kokeile eri patjoja, eri sijauspatjoilla. Mikäli varsinainen patja on pehmeästi ja vyöhykkeisesti myötäilevä, et välttämättä tarvitse kaikkein muhkeinta sijauspatjaa. Jos taas pidät varsin kovasta patjatuntumasta, voit silti nauttia muhkeamman sijauspatjan tarjoamasta pintapehmeydestä. Tuntumaan vaikuttaa merkittävästi myös suosimasi nukkuma-asento, pituutesi ja painosi. Vuoteesi muokkautuu vielä vartalosi mukaan käytössä. Tämä on ihan luonnollista, eikä sillä ole vaikutusta vuoteen toimivuuteen ja kestävyyteen.