Dina drömmars Eden

Hilding Anders Eden-kollektion är resultatet av målmedvetet arbete. Kollektionen har designats i Finland, i nordisk stil.Välj även bäddmadrass, ben och gavel för att få en säng i just din smak. Bekanta dig med den omfattande kollektionen i Bed Invests sängbutik i Smedsby, Korsholm och hitta vägen till ditt eget Eden! 

Våra sängmodellerTillverkad i Finland, enligt nordiska traditioner

Hilding Anders tillverkar våra sängar med hänsyn till både våra kunders önskemål och miljön. Sängarna tillverkas i Finland, i Närpes vid den österbottniska kusten. Vårt mål är att minska produktionens koldioxidavtryck bl.a. genom att använda endast grön el. Vi använder noggrant utvalda material som är testade och trygga. De flesta produkter i Eden-kollektionen är även försedda med Astma-, Hud- och Allergiförbundets samarbetsmärke samt Förbundet för Finländskt Arbetes Nyckelflagga.

Så väljer du madrasser

Ta god tid på dig att välja madrass. Prova olika madrasser och bäddmadrasser. Om den undre madrassen formar sig mjukt efter kroppen behöver du inte nödvändigtvis den allra tjockaste bäddmadrassen. Om du istället föredrar ett fastare underlag kan du kombinera det med en mjukare bäddmadrass. Din sovställning, längd och vikt påverkar hur sängen känns. Efter en tids användning kommer du att märka hur sängen formar sig efter dig och hur du sover. Detta är helt naturligt och varken sängens funktion eller hållbarhet påverkas av denna anpassning.