Loading...
Home 2020-05-09T13:08:02+02:00

Bed Invest on huonekalujen, lähinnä erilaisten patjojen ja sänkyjen, vähittäiskauppa.

Myyjämme neuvoo mikä vuode, tai tuote sopii juuri Teille. Allergikot ja selkäsairauksista kärsivät voivat saada tietoa sopivista tuotteista. Tulkaa tutustumaan! Voitte myös sopia mahdollisesta kotiinkuljetuksesta lähialueelle.

Meidän sängyt:

BED INVEST

Bed Invest tarjoaa asiakkaan kukkarolle sopivia laadukkaita vuodevaihtoehtoja. Saatte rauhassa kokeilemalla todeta mikä vuode on juuri Teille sopiva.

Sepänkylä:
Marknadsvägen 1
to-pe: 12-18
lauantai: 11-16

Myynti ja näyttelytilat

Valitse oikea sänky

Mitä eroa sänkyjen jousituksessa on?

Se koostuu tiimalasin muotoisista kuvioista, jotka syntyvät, kun  poikittain kulkevat kierteet kohtaavat. Kierre alkaa ja päättyy suureen ympyrään, jolla on kapea vyötärö. Tähän jousitukseen käytetään tavallisesti paksua lankaa. Se saa alustan tuntumaan tukevalta. Bonelli-jousitusta käytetään usein myös muiden jousitusten alla. Monet huonekaluvalmistajat käyttävät sitä sänkyjen, sohvien ja nojatuolien pohjajousituksena.

LFK tiheä jousitus (Lightweight), mukailee paremmin vartaloa, kuin bonelli. Avointen päätyjensä, ohuemman langan ja useampien jousien ansiosta LFK on elastisempi ja joustavampi kuin bonelli. Myös LFK, kuten bonellikin on tehty kierteistä. LFK:ta käytetään yleensä sängyissä, sekä alustassa että yläpuolella. LFK on Pocket-joustinjärjestelmän (pussijousitus) edeltäjä.

Pocket spring on uusi innovaatio yritettäessä saavuttaa paras mahdollinen unen laatu. Yksittäiset joustimet on pakattu kulutusta kestäviin kangaspusseihin. Tällä tavalla saadaan yksilöllinen jousitus, joka mukautuu vartalon paineeseen joustavasti ja tuntuu mukavalta. Pocket-jousitusta on monenlaista, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy ominaisuuksiltaan juuri sellainen, jota hän hakee.

Pocket -joustinjärjestelmä jaetaan vyöhykkeisiin joustavuuden mukaan. Tavallisesti patja jaetaan kolmeen -, tai viiteen eri vyöhykkeeseen. On olemassa myös multivyöhykepocket -järjestelmä. Bed Invest tarjoaa perusjoustinjärjestelmää sekä viiteen vyöhykkeeseen jakautuvaa järjestelmää.

Sänky, jossa on paljon eri vyöhykkeitä, ei välttämätta ole paras sänky juuri sinulle, mutta vartaloa mukaileva sänky takaa melkein aina paremman unen. Mitä enemmän vyöhykkeitä sängyssä on sitä paremmin se mukailee vartaloasi, siksi yhä useammat vuodevalmistajat ovat jakaneet ylimmän jousituksen vyöhykkeisiin. Joustinjärjestelmä on sopeutettu vartalon anatomian mukaan ja antaa siten tukea eri tavoin eri kohtiin koko patjan pituudelta. Näin patja auttaa sinua nukkumaan ergonomisesti oikeassa asennossa.

5-vyöhykepatja – näissä patjoissa lantion ja vyötärön alue on samaa vyöhykettä ja jousitettu samalla tavoin ja reisien ja polvien alue on oma vyöhykkeensä. Tämä patja sopii hyvin henkilölle, jolla on hieman leveämpi vyötärö ja lantio.

Perusjoustinjärjestelmä ilman vyöhykkeitä – tässä sängyssä jousitus tukee vartaloa yhtä paljon, tasaisesti joka kohdasta. Koska myös näissä sängyissä on pocket -järjestelmä (pussijousitus) lähimpänä vartaloa, niissä on hyvä joustavuus.

Juuri Teille sopiva vuode

Sänkymme

Valikoimassa on Hilding Andersin eri mallistoja, kuten upeat Eden -vuoteet. Liikkeessä myytävät Aina -vuoteet ovat myös olleet suosittuja.

Ympäristöystävällisyys ja hygienia ovat liikkeen erityisalaa. Bed Invest myy hygieniapatjoja ja tyynyjä, jotka ovat Järven AB:n valmistamia. Järven AB on eräs Skandinavian suurimmista yrityksistä, joka valmistaa huonekaluja ja hygieniapatjoja sairaalakäyttöön.

Hygieniapatjat ja tyynyt sopivat hyvin myös allergisille lapsille. Tulevaisuudessa ikääntyvät ihmiset elävät yhä kauemmin kotonaan ja tällöin he tarvitsevat asumisensa tueksi sopivia huonekaluja, kuten Bed Investissäkin myytäviä korkeampia sänkyjä ja helposti puhdistettavia hygieniapatjoja. Bed Invest myy myös muita tuotteita, jotka sopivat ikääntyvien ja esim. tukielinsairauksista kärsivien asumisen helpottamiseen.

PALVELUT

 Myyjämme neuvoo mikä vuode, tai tuote sopii juuri Teille. Voitte myös sopia mahdollisesta kotiinkuljetuksesta lähialueelle

Ota yhteyttä

Bed Invest

Puh: 0500162423
S-posti: info@bedinvest.fi

Sepänkylä:
Markkinatie 1
65610 Mustasaari